woensdag 23 november 2016

FF Offline : samen in gesprek over sociale media

FF Offline bordspelDoetinchem : Graviant, 2016
1 doos met bordspel en kaartensets
Het gebruik van Sociale Media wordt door velen als waardevol ervaren. Tegelijk roept het ook veel vragen en dilemma’s op. FF Offline! brengt ouders, docenten en/of tieners met elkaar in gesprek! Daarbij gaat het niet om goed of fout, maar vooral om bewustwording, uitwisseling en het delen van ervaringen.
BordspelHet spel kan gespeeld worden met maximaal 6 personen. Het is bedoeld om spelenderwijs ouders, docenten en/of tieners met elkaar in gesprek te brengen over mediawijsheid; thuis of op school.
KaartensetsEr zijn 90 kaartjes in verschillende categorieën verdeeld over setjes voor ouders, voor tieners, een set met tieneruitspraken en een setje met uitdagingen.
Speel je het spel op school dan gebruik je de set Docenten i.p.v. de ouderkaartjes. Deze set bestaat uit 50 kaartjes met de volgende categorieën: dilemma’s, leerpunten, kennis en educatief. In deze set komt niet alleen het gebruik van sociale media aan de orde, maar tevens het gebruik van bijvoorbeeld smartphones in de les. Docenten kunnen dit samen spelen, maar ook samen met ouders en/of leerlingen. 
Prijs: € 24,95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten